VERDURE FRITTE IN PASTELLA
FRITERTE GRØNNSAKER I ITALIENSK ØLRØRE
Tid
Porsjoner
30 minutter
4
Italiensk ølrøre brukes særlig til fritering av grønnsaker og sjømat.
Man kan lage sprøe og deilige snacks, som er perfekte til aperitivo eller til forrett.
Denne oppskriften holder til å fritere grønnsaker, sjømat og hva du måtte foretrekke til ca. 4 personer.
Her har jeg brukt PASTELLA ALLA BIRRA (ølrøre) til assorterte grønnsaker.

Ingredienser
33 cl kald BIRRA (pils)
200 g siktet hvetemel
2 klyper salt
ASSORTERTE GRØNNSAKER
Slik gjør du
I en skål, hell den kalde ølen og bland forsiktig inn melet litt og litt. Pass på at det ikke blir klumper. Ha i salt og rør godt.
Pastella di birra burde lages rett før den skal brukes.
TIPS TIL BRUK
Dypp biter av grønnsaker i ølrøren og friter dem i solsikkeolje til de ser gyldne og sprøe ut. La de tørke på kjøkkenpapir 1-2 minutter. Smak til med nykvernet salt og server straks.

Italiensk ølrøre brukes særlig til fritering av grønnsaker og sjømat.
Man kan lage sprøe og deilige snacks, som er perfekte til aperitivo eller til forrett.
Denne oppskriften holder til å fritere grønnsaker, sjømat og hva du måtte foretrekke til ca. 4 personer.
Her har jeg brukt PASTELLA ALLA BIRRA (ølrøre) til assorterte grønnsaker.
<Tilbake


