TAGLIATELLE CON LA RICOTTA
TAGLIATELLE MED RICOTTA
Tid
Porsjoner
20 minutter
2
En kremete pastarett, perfekt for de som liker ricotta. Denne oppskriften lærte jeg av min nonna Rosa. En enkel rett, særlig god når man får tak i ricotta av den beste kvaliteten.

Ingredienser
200 g tagliatelle
250 g ricotta
4 ss revet parmesan
1 ss smør
1/2 ts malt muskatnøtt
2 klyper salt
Slik gjør du
Start med å koke tagliatelle i rikelig med saltet vann. I en bolle, bland
ricotta, parmesan, smør, salt og muskatnøtt til en fin krem.
Ha kremen i en stekepanne og varm den på lav varme i ca. 3 minutter.
Sil av pastaen, men pass på å spare litt av vannet. Bland tagliatelle i ricottakremen, tilsett 3 ss av vannet, bland godt. Tilsett litt mer vann om retten ikke ser kremete nok. Serveres varm!

En kremete pastarett, perfekt for de som liker ricotta. Denne oppskriften lærte jeg av min nonna Rosa. En enkel rett, særlig god når man får tak i ricotta av den beste kvaliteten.
<Tilbake