top of page

TAGLIATELLE CON LA RICOTTA

TAGLIATELLE MED RICOTTA

Tid

Porsjoner

20 minutter

2

En kremete pastarett, perfekt for de som liker ricotta. Denne oppskriften lærte jeg av min nonna Rosa. En enkel rett, særlig god når man får tak i ricotta av den beste kvaliteten.

TAGLIATELLE CON LA RICOTTA

TAGLIATELLE MED RICOTTA

Ingredienser

200 g tagliatelle

250 g ricotta

4 ss revet parmesan

1 ss smør

1/2 ts malt muskatnøtt

2 klyper salt

Slik gjør du

Start med å koke tagliatelle i rikelig med saltet vann. I en bolle, bland

ricotta, parmesan, smør, salt og muskatnøtt til en fin krem.


Ha kremen i en stekepanne og varm den på lav varme i ca. 3 minutter.


Sil av pastaen, men pass på å spare litt av vannet. Bland tagliatelle i ricottakremen, tilsett 3 ss av vannet, bland godt. Tilsett litt mer vann om retten ikke ser kremete nok. Serveres varm!

Forrige
TAGLIATELLE CON LA RICOTTA

TAGLIATELLE MED RICOTTA

En kremete pastarett, perfekt for de som liker ricotta. Denne oppskriften lærte jeg av min nonna Rosa. En enkel rett, særlig god når man får tak i ricotta av den beste kvaliteten.

<Tilbake

bottom of page