top of page

SUGO ALLA PIZZAIOLA CON OLIVE

PIZZAIOLASAUS MED OLIVEN

Tid

Porsjoner

20 minutter

4

Denne sausen kan brukes på pizza og ovnsbakte grønnsaker, eller som saus i gryter med fisk, sjømat og kjøtt

SUGO ALLA PIZZAIOLA CON OLIVE

PIZZAIOLASAUS MED OLIVEN

Ingredienser

80 g oliven (taggiasche, kalamata, sorte, grønne eller blandet)

1 boks (400 g) knuste tomater (POLPA)

5 ss ekstra jomfru olivenolje

2 fedd hvitløk

2 ts tørket oregano

Salt

Slik gjør du

Fres finhakket hvitløk i olivenoljen, bruk gjerne en stor stekepanne. Om du ikke ønsker å spise hvitløk, kan du frese hele fedd og fjerne de før servering.


Pass på å ikke brenne hvitløken. Etter ca. 1 minutt, ha oliven, tomat fra boksen og oregano i stekepannen. Rør godt og la det hele koke under lokk i ca. 10 minutter. Rør innimellom og pass på at sausen ikke fester seg i bunnen.


Smak på sausen og juster med litt salt. Din PIZZAIOLASAUS MED OLIVEN er nå klar.

Forrige
SUGO ALLA PIZZAIOLA CON OLIVE

PIZZAIOLASAUS MED OLIVEN

Denne sausen kan brukes på pizza og ovnsbakte grønnsaker, eller som saus i gryter med fisk, sjømat og kjøtt

<Tilbake

bottom of page