top of page

RIGATONI CON CREMA DI ZUCCHINE E GAMBERONI ARGENTINI

RIGATONI MED SQUASHKREM OG ARGENTINSKE VILLREKER

Tid

Porsjoner

35 minutter

4

Morsom historie bak denne pastaretten! Jeg spiste noe lignende på en restaurant i Roma og likte det godt. Jeg prøvde å gjenskape retten og den ble helt lik. Deilig krem av squash og urter, perfekt til pasta og store, saftige argentinske villreker.

RIGATONI CON CREMA DI ZUCCHINE E GAMBERONI ARGENTINI

RIGATONI MED SQUASHKREM OG ARGENTINSKE VILLREKER

Ingredienser

4 squash

300 g rigatoni, eller annen tørr pasta

10 ss olivenolje til squash

30 mellomstore basilikumblader

30 mellomstore mynteblader (+ noen blader til pynting av retten)

2 store hvitløksfedd

500 g argentinske villreker uten skall (tines før steking, om frosne)

3 ss olivenolje til steking av villrekene

Salt

Slik gjør du

Fres ett hvitløksfedd i 3 ss olivenolje. Stek villrekene i ca. 2 minutter. Sett til siden.

Skjær squash i små kuber (fjern frø og den svampete delen inni).

Kok squash i saltet vann i 3 minutter. Sil og sett til siden.

Fres ett hvitløksfedd med frisk basilikum og mynte i olivenoljen, i en stekepanne. Pass på å ikke brenne ingrediensene.

Ha squash i oljen med urtene, juster med 2 klyper salt og stek i ca. 2 minutter.

Sett ca. 1/3 squash til siden, sammen med villrekene.

Mos resten av squash med hvitløk og urter.

Kok pastaen. Ha squashkremen, squashbitene og villrekene i pastaen. Bland godt og pynt med friske mynteblader før servering.

Forrige
RIGATONI CON CREMA DI ZUCCHINE E GAMBERONI ARGENTINI

RIGATONI MED SQUASHKREM OG ARGENTINSKE VILLREKER

Morsom historie bak denne pastaretten! Jeg spiste noe lignende på en restaurant i Roma og likte det godt. Jeg prøvde å gjenskape retten og den ble helt lik. Deilig krem av squash og urter, perfekt til pasta og store, saftige argentinske villreker.

<Tilbake

bottom of page