POMODORINI AL FORNO CON LIMONE E PINOLI
OVNSBAKTE CHERRYTOMATER MED SITRON OG PINJEKJERNER
Tid
Porsjoner
1,5 timer
2
Inspirasjonen til denne oppskriften fant jeg da jeg tenkte på de gode, rene smakene fra Sør-Italia. Den passer som pizzatopping, til pasta, på bruschetta og for å løfte fiskeretter, bare for å nevne noen eksempler. Deilige cherrytomater som kan brukes til mye.

Ingredienser
600 g cherrytomater, deles i to
6 ss olivenolje
6 hvitløksfedd
6 sitronskiver
1 stor bunt med frisk timian
30 g pinjekjerner
Salt og pepper
Slik gjør du
Bland alle ingrediensene i en ildfast form og bak i ovnen på 150 grader i ca. 1 time.

Inspirasjonen til denne oppskriften fant jeg da jeg tenkte på de gode, rene smakene fra Sør-Italia. Den passer som pizzatopping, til pasta, på bruschetta og for å løfte fiskeretter, bare for å nevne noen eksempler. Deilige cherrytomater som kan brukes til mye.
<Tilbake



