top of page

POMODORINI AL FORNO CON LIMONE E PINOLI

OVNSBAKTE CHERRYTOMATER MED SITRON OG PINJEKJERNER

Tid

Porsjoner

1,5 timer

2

Inspirasjonen til denne oppskriften fant jeg da jeg tenkte på de gode, rene smakene fra Sør-Italia. Den passer som pizzatopping, til pasta, på bruschetta og for å løfte fiskeretter, bare for å nevne noen eksempler. Deilige cherrytomater som kan brukes til mye.

POMODORINI AL FORNO CON LIMONE E PINOLI

OVNSBAKTE CHERRYTOMATER MED SITRON OG PINJEKJERNER

Ingredienser

600 g cherrytomater, deles i to

6 ss olivenolje

6 hvitløksfedd

6 sitronskiver

1 stor bunt med frisk timian

30 g pinjekjerner

Salt og pepper

Slik gjør du

Bland alle ingrediensene i en ildfast form og bak i ovnen på 150 grader i ca. 1 time.

Forrige
POMODORINI AL FORNO CON LIMONE E PINOLI

OVNSBAKTE CHERRYTOMATER MED SITRON OG PINJEKJERNER

Inspirasjonen til denne oppskriften fant jeg da jeg tenkte på de gode, rene smakene fra Sør-Italia. Den passer som pizzatopping, til pasta, på bruschetta og for å løfte fiskeretter, bare for å nevne noen eksempler. Deilige cherrytomater som kan brukes til mye.

<Tilbake

bottom of page