top of page

PIZZA CON BURRATA E POMODORINI AL FORNO

PIZZA MED BURRATA OG OVNSBAKTE CHERRYTOMATER

Tid

Porsjoner

2 timer

2 pizzaer

Jeg fant inspirasjonen i de rene smakene fra Sør-Italia da jeg skulle finne på en ny pizzatopping. Modne cherrytomater, Amalfisitroner, pinjekjerner, hvitløk og masse urter med kremete burrata. Denne smakfulle og litt syrlige pizzaen ble en ny favoritt hos meg.

PIZZA CON BURRATA E POMODORINI AL FORNO

PIZZA MED BURRATA OG OVNSBAKTE CHERRYTOMATER

Ingredienser

Pizzadeig eller pizzabunn for 2 pizzaer

200 g pizzasaus

2 ss olivenolje til pizzabunnene

150 g mozzarella for pizza (fastere mozzarella, i terninger eller revet)

1 stor burrata (eller 2 små)


OVNSBAKTE CHERRYTOMATER MED SITRON OG PINJEKJERNER

600 g cherrytomater

6 ss olivenolje

6 hvitløksfedd

6 sitronskiver

1 stor bunt med frisk timian

30 g pinjekjerner

Salt og pepper

Slik gjør du

Start med å tilberede cherrytomatene, del dem i to. Gjør klare de andre ingrediensene og bland alt sammen i en ildfast form. Bakes i ovnen på 150 grader i ca. 1 time.


Sett ovnen på 250 grader.


Gjør klar pizzabunnene, ha litt olivenolje rundt på kantene.


Fordel pizzasaus, mozzarella og de bakte cherrytomatene på pizzabunnene.


Stek pizzaene i ca. 10 minutter, eller til du ser at osten har smeltet og bunnen ser gylden ut. Ha burrata på pizzaene og server.

Forrige
PIZZA CON BURRATA E POMODORINI AL FORNO

PIZZA MED BURRATA OG OVNSBAKTE CHERRYTOMATER

Jeg fant inspirasjonen i de rene smakene fra Sør-Italia da jeg skulle finne på en ny pizzatopping. Modne cherrytomater, Amalfisitroner, pinjekjerner, hvitløk og masse urter med kremete burrata. Denne smakfulle og litt syrlige pizzaen ble en ny favoritt hos meg.

<Tilbake

bottom of page