top of page

PACCHERI CON CREMA DI ZUCCHINE, STRACCIATELLA E SALMONE AFFUMICATO

PACCHERI MED SQUASHKREM, STRACCIATELLA OG RØKELAKS

Tid

Porsjoner

30 minutter

2

Jeg har laget pasta med squashkrem før, veldig god. Denne gangen ville jeg pimpe den litt ekstra med deilig kremete stracciatella og norsk røkelaks. Resultatet ble en nydelig rett, som er god servert både varm eller kald.

PACCHERI CON CREMA DI ZUCCHINE, STRACCIATELLA E SALMONE AFFUMICATO

PACCHERI MED SQUASHKREM, STRACCIATELLA OG RØKELAKS

Ingredienser

160 g paccheri (pasta)

2 squash

2 hvitløksfedd, finhakket

6 ss olivenolje

ca. 40 mellomstore mynteblader + noen få blader til pynting

200 g stracciatella

100 g røkelaks

salt og pepper

Slik gjør du

Skjær squash i terninger. Stek dem i en stor stekepanne med olivenolje, finhakket hvitløk og mynteblader. Stek i ca. 15 minutter, på lav varme, rør ofte. Juster med salt og pepper etter smak.


Mens du steker ferdig squashen, kan du begynne å koke pastaen.


Mos squash til krem ved hjelp av en mikser. Ha kremen tilbake i stekepannen og når paccheri er klare, sil av vannet og bland dem med squashkremen. Veldig viktig at du sparer litt av pastavannet! Ha gjerne 2-3 ss vann i stekepannen med paccheri og squashkrem og bland godt til en kremete pastarett.


Fordel dine paccheri i to tallerkner, med stracciatella og røkelaks på. Pynt med mynteblader og server gjerne retten varm, selv om denne pastaretten også kan nytes romtemperert.

Forrige
PACCHERI CON CREMA DI ZUCCHINE, STRACCIATELLA E SALMONE AFFUMICATO

PACCHERI MED SQUASHKREM, STRACCIATELLA OG RØKELAKS

Jeg har laget pasta med squashkrem før, veldig god. Denne gangen ville jeg pimpe den litt ekstra med deilig kremete stracciatella og norsk røkelaks. Resultatet ble en nydelig rett, som er god servert både varm eller kald.

<Tilbake

bottom of page