PACCHERI CON CREMA DI ZUCCHINE, STRACCIATELLA E SALMONE AFFUMICATO
PACCHERI MED SQUASHKREM, STRACCIATELLA OG RØKELAKS
Tid
Porsjoner
30 minutter
2
Jeg har laget pasta med squashkrem før, veldig god. Denne gangen ville jeg pimpe den litt ekstra med deilig kremete stracciatella og norsk røkelaks. Resultatet ble en nydelig rett, som er god servert både varm eller kald.

Ingredienser
160 g paccheri (pasta)
2 squash
2 hvitløksfedd, finhakket
6 ss olivenolje
ca. 40 mellomstore mynteblader + noen få blader til pynting
200 g stracciatella
100 g røkelaks
salt og pepper
Slik gjør du
Skjær squash i terninger. Stek dem i en stor stekepanne med olivenolje, finhakket hvitløk og mynteblader. Stek i ca. 15 minutter, på lav varme, rør ofte. Juster med salt og pepper etter smak.
Mens du steker ferdig squashen, kan du begynne å koke pastaen.
Mos squash til krem ved hjelp av en mikser. Ha kremen tilbake i stekepannen og når paccheri er klare, sil av vannet og bland dem med squashkremen. Veldig viktig at du sparer litt av pastavannet! Ha gjerne 2-3 ss vann i stekepannen med paccheri og squashkrem og bland godt til en kremete pastarett.
Fordel dine paccheri i to tallerkner, med stracciatella og røkelaks på. Pynt med mynteblader og server gjerne retten varm, selv om denne pastaretten også kan nytes romtemperert.

Jeg har laget pasta med squashkrem før, veldig god. Denne gangen ville jeg pimpe den litt ekstra med deilig kremete stracciatella og norsk røkelaks. Resultatet ble en nydelig rett, som er god servert både varm eller kald.
<Tilbake