LINGUINE CON I POMODORINI AL FORNO
LINGUINE MED OVNSBAKTE CHERRYTOMATER
Tid
Porsjoner
Litt over en time
2
En enkel, men utrolig god pastarett. Kun pasta og ovnsbakte cherrytomater. En vegetar, faktisk vegan, pastarett med rene, friske, nydelige smaker.

Ingredienser
200 g linguine (eller annen pasta som du liker)
OVNSBAKTE CHERRYTOMATER:
600 g cherrytomater, deles i to
6 ss olivenolje
6 hvitløksfedd
6 sitronskiver
1 stor bunt med frisk timian
30 g pinjekjerner
Salt og pepper
Slik gjør du
Start med å tilberede cherrytomatene. Bland alle ingrediensene i en ildfast form og bak i ovnen på 150 grader i ca. 1 time.
Når det er ca. 15 minutter igjen av baketiden for cherrytomatene, kok vannet til pastaen. Når dine linguine er klare, sil dem og bland godt med de stekte cherrytomatene. Serveres straks.

En enkel, men utrolig god pastarett. Kun pasta og ovnsbakte cherrytomater. En vegetar, faktisk vegan, pastarett med rene, friske, nydelige smaker.
<Tilbake

