top of page

LINGUINE CON I POMODORINI AL FORNO

LINGUINE MED OVNSBAKTE CHERRYTOMATER

Tid

Porsjoner

Litt over en time

2

En enkel, men utrolig god pastarett. Kun pasta og ovnsbakte cherrytomater. En vegetar, faktisk vegan, pastarett med rene, friske, nydelige smaker.

LINGUINE CON I POMODORINI AL FORNO

LINGUINE MED OVNSBAKTE CHERRYTOMATER

Ingredienser

200 g linguine (eller annen pasta som du liker)

OVNSBAKTE CHERRYTOMATER:

600 g cherrytomater, deles i to

6 ss olivenolje

6 hvitløksfedd

6 sitronskiver

1 stor bunt med frisk timian

30 g pinjekjerner

Salt og pepper

Slik gjør du

Start med å tilberede cherrytomatene. Bland alle ingrediensene i en ildfast form og bak i ovnen på 150 grader i ca. 1 time.


Når det er ca. 15 minutter igjen av baketiden for cherrytomatene, kok vannet til pastaen. Når dine linguine er klare, sil dem og bland godt med de stekte cherrytomatene. Serveres straks.

Forrige
LINGUINE CON I POMODORINI AL FORNO

LINGUINE MED OVNSBAKTE CHERRYTOMATER

En enkel, men utrolig god pastarett. Kun pasta og ovnsbakte cherrytomater. En vegetar, faktisk vegan, pastarett med rene, friske, nydelige smaker.

<Tilbake

bottom of page