top of page

LASAGNA BIANCA CON MORTADELLA E PISTACCHI

HVIT LASAGNE MED MORTADELLA OG PISTASJNØTTER

Tid

Porsjoner

2 timer

4

En nydelig hvit lasagne, sprø på toppen og veldig kremete inni, fylt med bechamelsaus, parmesan, mozzarella, smakfull mortadella og sprø pistasj.

LASAGNA BIANCA CON MORTADELLA E PISTACCHI

HVIT LASAGNE MED MORTADELLA OG PISTASJNØTTER

Ingredienser

400 g pastaplater, ferske eller tørre

ca 6 dl BESCIAMELLA. Klikk på linken for hjemmelaget besciamella - https://www.ildelfinorosa.no/oppskrifter/besciamella--italiensk-hvit-saus

ca 100 g revet parmesan

ca 120 g hakkede pistasjnøtter

3 mozzarella, kvernet (eller hakket i små biter)

300 g mortadella

Slik gjør du

Start med å tilberede bechamelsausen.


Gjør klar en form (ca. 25 cm x 35 cm) og smør den med litt olivenolje.


Ha litt bechamelsaus i bunnen. Dekk med et lag pastaplater, ha på et tynt lag besciamella, ca. 1 ss revet parmesan, ca. 2 ss. hakket pistasjnøtter, skiver av mortadella og litt mozzarella.


Så starter du igjen med nytt lag med pastaplater og resten som beskrevet over. Gjør dette til du har brukt opp alle ingrediensene. Avslutt med besciamella, parmesan, pistasj og litt mozzarella.


Stekes i ovnen, på 180 grader og undervarme, i ca. 40 minutter. Bruk gjerne varmluft eller grill de siste minuttene, om du ønsker en fin og sprø topping.

Forrige
LASAGNA BIANCA CON MORTADELLA E PISTACCHI

HVIT LASAGNE MED MORTADELLA OG PISTASJNØTTER

En nydelig hvit lasagne, sprø på toppen og veldig kremete inni, fylt med bechamelsaus, parmesan, mozzarella, smakfull mortadella og sprø pistasj.

<Tilbake

bottom of page