top of page

CONCHIGLIONI SPINACI E ‘NDUJA

CONCHIGLIONI MED SPINAT OG ‘NDUJA

Tid

Porsjoner

25 minutter

2

Til denne oppskriften brukte jeg conchiglioni, men andre pastatyper passer fint.


En pastarett som er perfekt for de som er veldig glad i sterk mat.


Italiensk mat er vanligvis ikke noe særlig chili, med unntak av mattradisjonene fra regionen Calabria i Sør-Italia.


Calabria er den største produsenten i Italia av matvarer med peperoncino, altså chili. Den berømte ‘nduja er riktignok fra den regionen.

CONCHIGLIONI SPINACI E ‘NDUJA

CONCHIGLIONI MED SPINAT OG ‘NDUJA

Ingredienser

180 g conchiglioni

450 g frosset spinatblader

100 g ‘nduja

3 fedd hvitløk

4 ss olivenolje

4 ss revet parmesan

Slik gjør du

Start med å koke vannet til pastaen.


I en stor stekepanne, fres 3 hvitløksfedd i olivenoljen. Tilsett frossen spinat og ‘nduja. Stek ingrediensene og pass på å røre jevnlig. Fjern gjerne hvitløken når spinat en er ferdig stekt (med mindre du er veldig glad i hvitløk, da er det bare å spise den).


Kok pastaen og når du siler den, tilsett den direkte i stekepannen og bland godt med spinat og ‘nduja. Tilsett 3 ss parmesan og rør godt.


Lag 2 porsjoner og ha resterende parmesan på tallerkenen før servering.

Forrige
CONCHIGLIONI SPINACI E ‘NDUJA

CONCHIGLIONI MED SPINAT OG ‘NDUJA

Til denne oppskriften brukte jeg conchiglioni, men andre pastatyper passer fint.


En pastarett som er perfekt for de som er veldig glad i sterk mat.


Italiensk mat er vanligvis ikke noe særlig chili, med unntak av mattradisjonene fra regionen Calabria i Sør-Italia.


Calabria er den største produsenten i Italia av matvarer med peperoncino, altså chili. Den berømte ‘nduja er riktignok fra den regionen.

<Tilbake

bottom of page